RÓLUNK tisztán és zölden

Cégünk, a Green Comfort Clean Kft. 2015-től van jelen a hazai piacon. Fő profilunk az irodaépületek és ipari létesítmények takarítása, karbantartása, de mindezt nemcsak kifogástalan minőségben, a magas szolgáltatási elvárásoknak megfelelve, de környezettudatosan is tesszük. Éppen ezért ahol lehet, munkánk során minimalizáljuk a tisztítás során használatos vegyszereket - helyettük a növényi alapú és enzimes tisztótószereket részesítjük előnyben - és amennyire csak lehet, csökkentjük a polietilén szemeteszsák-felhasználásunkat is. Irodai környezetben arra törekszünk, hogy az allergiát kiváltó külső tényezőket lehetőségeink szerint kizárjuk.

Közhely, de a mi szakmánkra is igaz, hogy ahány iroda, vagy ipari létesítmény, annyi igény fogalmazódik meg a takarítással, karbantartással szemben. Ennek tudatában azon túl, hogy maradéktalan tisztaságot teremtünk, ezt úgy tesszük, hogy közben megbízóink igényeit messzemenően figyelembe vesszük.

Célunk, hogy megbízóinkat a folyamatok gazdaságosabbá tételével és a megszokott higiéniai szint megtartásával, emelésével tehermentesítsük a takarítási, higiéniai feladatok szervezése és lebonyolítása alól.

Mikor hívjon minket?

Akkor, ha…

 • irodaházakkal vagy ipari épületekkel kapcsolatos takarítási, tisztítási szolgáltatásainkat kívánja igénybe venni
 • megbízható vállalkozást keres a gondnoksági munkáira
 • a konyha- és mosdóhigiéniai anyagok biztosítását kiszervezné
 • az épületen kívül is rendet, megnyugtató látványt szeretne (zöldterületek ápolását, fenntartását, irodai kertek felújítását és új növényekkel való beültetését is vállaljuk)
 • Önnek a kevésbé frekventált területek tisztasága, rendezettsége is fontos (vállaljuk udvari területek, mélygarázsok, parkolók tisztítását)
 • fontos, hogy télen a kültéren is biztonságban közlekedjenek munkatársai és vendégei (hóeltakarítás, síkosság-mentesítés)
 • Ön tisztába van azzal, hogy az első benyomást partnerünkről még a bejárati ajtó előtt szerezzük (vállaljuk ipari- és kereskedelmi parkok takarítását, területek ápolását)
 • a tisztítási/takarítási feladatok ipari alpinista segítségét igénylik
 • légtechnikai rendszerei tisztaságára is gondot fordít (partnercégünk bevonásával ezt is vállaljuk)
 • a vállalaton belül nincs idő vagy megfelelő emberi erőforrás/eszköz a kisebb karbantartási és felújítási munkákra a létesítményen belül és kívül (a graffiti eltávolítását vagy kisebb lomtalanítás elvégzését bízza ránk!)
 • építés/felújítás után a takarítási munkák meghaladnák a vállalkozás kapacitását (kizárólag szerződéses partnereinknek vállaljuk)

Velünk nincs kockázat!

A közreműködő munkatársainknak felróható vagy a szerződés teljesítése során esetlegesen okozott károk fedezésére szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, amelynek fedezete 100 millió Ft/év.

Mi a kabáthoz keressük a gombot!

Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat a megszokott magas minőségben végezhessük, munkánkat a terület felmérésével és egy ehhez rendelt költségkalkulációval kezdjük. Mi nem a gombhoz keressük a kabátot, hanem fordítva, vagyis az adott feladathoz és megbízónk elképzeléseihez, igényeihez továbbá a szakmai szempontok szerinti kivitelezhetőséghez igazítjuk megoldásainkat.

Akik évek óta partnereink, amiatt választanak újra és újra bennünket, mert feladataink elvégzésénél a gazdaságosságot, az észszerűséget és a környezetvédelmet egyaránt figyelembe vesszük.

A továbbiakban, a megállapodást követően a szerződés szerinti munkák indítását tapasztalt egységvezetőink közreműködésével végezzük. Ők a helyszíni elméleti oktatás során a gyakorlatban mutatják meg dolgozóinknak, hogy az adott vállalkozásnál a takarítás során milyen speciális szempontokat kell figyelembe venni, milyen vegyszerek használhatók, a gépek, eszközök kezelésénél mire kell figyelni a kötelező munkabiztonsági szabályok betartása mellett.

Egységvezetőnk lesz az a személy, aki a megbízóval elsődleges tartja a kapcsolatot és aki a napi feladatokhoz igazodva szervezi a takarítók munkáját., hogy Ön a munkánkból csak a rendet és a tisztaságot érzékelhesse.

a Green Comfort Clean Kft. csapata